Nyhetsbrev Oktober

                           Extra Stor Rabattstege på Nagelolja Eterisk och
                                          Aloe Vera & BergamottBad

bergamotte-bad-fotnagelolja-eterisk-30mlnagelolja_eterisk

Hej på er,

Nagelolja Eterisk har vi skrivit om förut kika gärna in i webshopen för mer information Däremot Aloe Vera & Bergamott Badet, vårt fotbad med mera vill jag gärna berätta mer om.

Innehållet är koncentrerat -ett pump räcker och består av de bästa råvarorna bland annat eterisk Bergamott som är en dybar olja. Vi har också cirka 20% Aloe Vera och 12,5% Karbamid (fuktbevarande). Glycerin har vi också eftersom det binder fukt och är uppmjukande. Vi använder hellre eterisk olja som doftämne fast det är dyrare än parfym eftersom eteriska oljor har olika effekter på huden samtidigt som de luktar naturligt gott.

Badet kan även användas i badkaret eller som lyxig duschtvål eftersom det inte torkar ut. Det är också ypperligt som hund schampo. Kan också nämna att närmsta liknande fotbad kostar cirka dubbelt upp. Flaskorna säljs i 500 ml förpackning med pump och räcker till 100-150 fotbad, eller 200 ml flaska med snäpplock.

Vi har en extra stor rabattstege under hela Oktober även på kundförpackningar på båda produkterna. Logga in i webshopen för att kika på priser med mera.

 

Ha en riktigt fin höst / hälsningar Carola Richardson

Passa på att handla nu, ni kan öka er omsättning genom våra produkter som enbart säljs hos medicinska fotterapeuter. Våra produkter är extra prisvärda eftersom vi är svenska tillverkare och inte har så många mellanled.