Face Cream Special

NYHET!

Face Cream Special är utvecklad för att verka regenererande och skyddande. Både direkt och på lång sikt i cellnivå genom dubbla stamcellsextrakt.

Stärker/vitaliserar huden. Motverkar linjer och rynkor.

 

 

LÄS MER

Bli återförsäljare!

Registrera dig och bli åf! Få nyhetsbrev, se priser, handla. Shoppen är endast öppen för fotterapeuter.

BLI ÅF IDAG!

Privatpersoner!

Privatpersoner i behov av hjälp med bl a nagelsvamp, kan köpa produkterna hos våra återförsäljare.

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Återställ lösenord!

Upplever du problem med inloggningen? Du kanske har glömt ditt användarnamn eller lösenord?

ÅTERSTÄLL LÖSENORD

VAD KAN VI HJÄLPA TILL MED?

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Vill du sälja våra produkter?

ANSÖK IDAG! LÄS MER

Produkt och
reklammaterial

Här hittar du bilder, filmer och annat material

LÄS MER

Kurser och
utbildningar.

Vi håller i kurser och utbildningar. Vill du komma till oss?

LÄS MER

Om
Fotspecialisten.nu

Vem är Fotspecialisten.nu? Hur kom produkterna till?

LÄS MER

Omdömen

Se vad andra säger om våra produkter!

Diana Gibsand

Sköna Fötter i Mariestad

Efter det att jag gått en svampkurs hos Carola bestämde jag mig för att köpa in Fotspecialistens produkter. Kursen var fullproppat med mycket information om vilka produkter som skulle passa till vilka patienter samt tillämpning från fall till fall. Då bestämde jag mig att lära mig grundligt produkternas innehåll. Det var så jag kunde förklara för mina patienter vilken produkt och specifikt vilken ingrediens i produkten som är mest lämpad för deras besvär och problem.

 

Nu när patienterna är klara med sin behandling säger de t.ex. ”Jag vill ha min fot kräm och nagelbalm”, eller ”Jag vill köpa en åt min syster då denna kräm är underbar”, eller ”Jag behöver en till, att ha i reserv när jag åker utomlands”. Det är en tillfredställande känsla, att kunna hjälpa patienter. Inte enbart tack vare min professionella kunskap, utan också genom dessa underbara produkter som bara blir bättre och bättre för varje år som går. ”Produkter som faktiskt fungerar” som patienterna säger.

 

Jag kommer att fortsätta använda Carolas produkter, samt samarbeta med henne då jag alltid får kompetenta svar samt goda råd.

 

Bästa produkter för fötterna!

Marien Kupier

Fotvård Komplett

Tack Carola för helt underbara produkter! Efter 4 år som fotterapeut har jag provat det mesta. Nu har jag rensat i hyllorna och bestämd mig för att bara ha kvar det som jag absolut gillar och vet att det ÄR superbra. Jag vill bara ha produkterna jag kan stå för och är stolt över att jobba med. Och det är ju ….Fotspecialistens !

Dessa produkergör mitt jobb så mycket lättare och roligare! Den känslan att man ger sina kunder bästa kvaliten.Jätteviktig också för mig är att era produkter ärmiljövänliga och innehåller många ekologiska och naturliga ämnen av högsta kvalite. Svensk tillverking dessutom! Härliga att jobba med, ( soooo ljuvliga dofter och konsistens….) och lätt att sälja!

Tack än en gång- bara fortsätt, du är BÄST!