Vilka fördelar finns det med att vara ÅF för produkter från Fotspecialisten?

Jo för dessa produkter finns enbart hos oss medicinska fotterapeuter.

Det säkerställer att produkterna används

  • på rätt sätt 
  • rätt produkt
  • till rätt kund

Fotterapeuten kan följa utvecklingen och se effekten. Våra olika produkter passar också bra ihop så att man kan skräddarsy olika behandlingar för bästa effekt.  

Utbildning

Det är en stor fördel om man som ÅF har varit på någon av mina kurser för att få en djupare kunskap om innehåll och effekter.

Man kan hjälpa fler kunder och därigenom sprids er kompetens bland er kundkrets.Genom att produkterna enbart finns hos medicinska fotterapeuter så blir också prispressen inte lika stor. Er kunskap ska löna sig, därför ska det också löna sig för er fotterapeuter att ha mitt sortiment. Det gör det jag lovar .

Ett tips för att få riktigt bra lönsamhet är att beställa mycket på en gång för att nyttja rabattstegarna. Går ni ihop och gör en beställning så kan ni få höga rabatter och fraktfritt.

Ni läggs också upp på min ÅF karta där det är mycket trafik från slutkunder. Det är bra eftersom ni får nya kunder genom den. Har man även en webshop med flertalet av våra produkter kan man få en direktlänk på ÅF sidan till sin webshop.

Vi utvecklar fortlöpande nya produkter så är det något ni saknar på marknaden hör gärna av er. Våra Svenska produkter är gjorda med kärlek och högkvalitativt innehåll bl a exklusiva eteriska oljor. Vi tar också hjälp av experter inom sina områden för bästa innehåll, dyrare men med bättre effekt. Nu använder vi även svensktillverkade tuber

Det är väldigt givande och intressant att vara med och utveckla nya produkter samtidigt som mina ÅF fotterapeuter kan dra nytta av produkterna för att hjälpa kunder och höja sin omsättning.

Vårt fokus

Ligger på våra kunder och jag finns tillhands för att svara på frågor när det gäller tips och rådfrågning om behandling. Detta för att säkerställa att vi använder produkterna på rätt sätt

Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält