Vilka fördelar finns det med att vara ÅF för produkter från Fotspecialisten?

Jo för dessa produkter finns enbart hos oss medicinska fotterapeuter.

Det säkerställer att produkterna används

  • på rätt sätt 
  • rätt produkt
  • till rätt kund

Fotterapeuten kan följa utvecklingen och se effekten. Våra olika produkter passar också bra ihop så att man kan skräddarsy olika behandlingar för bästa effekt.  

Utbildning

Det är en stor fördel om man som ÅF har varit på någon av mina kurser för att få en djupare kunskap om innehåll och effekter.

Man kan hjälpa fler kunder och därigenom sprids er kompetens bland er kundkrets.Genom att produkterna enbart finns hos medicinska fotterapeuter så blir också prispressen inte lika stor. Er kunskap ska löna sig, därför ska det också löna sig för er fotterapeuter att ha mitt sortiment. Det gör det jag lovar .

Ett tips för att få riktigt bra lönsamhet är att beställa mycket på en gång för att nyttja rabattstegarna. Går ni ihop och gör en beställning så kan ni få höga rabatter och fraktfritt.

Om ni har stora delar av vårt sortiment har ni också möjlighet att läggas upp på ÅF kartan där det är mycket trafik från slutkunder.  Det är bra eftersom ni får nya kunder genom den. Har man även en webshop med flertalet av våra produkter kan man få en direktlänk på ÅF sidan till sin webshop.

För att komma med på återförsäljarkartan behöver man:

  • Ha hela eller delar av vårt sortiment på kliniken. Vi uppdaterar regelbundet ÅF kartan.
  • Ni behöver handla minst en gång per år. Detta för att kunder som söker efter våra produkter ska hitta en klinik att handla i eftersom produkterna enbart säljs genom fotterapeuter.

Från exklusiva oljor till svensktillverkade tuber

Vi utvecklar fortlöpande nya produkter så är det något ni saknar på marknaden hör gärna av er.

Våra Svenska produkter är gjorda med kärlek och högkvalitativt innehåll bl a exklusiva eteriska oljor. Vi tar också hjälp av experter inom sina områden för bästa innehåll, dyrare men med bättre effekt. Vi använder oss av svensktillverkade tuber.

Det är väldigt givande och intressant att vara med och utveckla nya produkter samtidigt som mina ÅF fotterapeuter kan dra nytta av produkterna för att hjälpa kunder och höja sin omsättning.

Vårt fokus

Ligger på våra kunder och jag finns tillhands för att svara på frågor när det gäller tips och rådfrågning om behandling. Detta för att säkerställa att vi använder produkterna på rätt sätt

Kom ihåg att aktivt välja rätt fraktsätt!

DHL Service Point Ombud: Hämtas hos ditt närmaste DHL ombud
Är billigare och du hämtar när det passar dig dock inom en vecka. Hämtas det inte ut debiteras dubbel frakt vid nästa beställning.

DHL Paket Direkt Företag: Paketet levereras direkt till ditt företag. OBS EJ privat adress. Viktigt att man är på plats på angivna tider. Vid leveransförhinder (ni finns inte på plats) debiteras 250kr
Vid oregelbundna tider så passar ombud bättre.

Lägsta orderbelopp: 500 kr ex moms

Fraktfritt: Vid order över 6000 kr ex moms, skriv vilket fraktsätt ni vill ha på beställningen vid fraktfritt. Vid val av DHL Paket Direkt Företag måste det vara en företagsadress, OBS EJ privat adress.

Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält