EKODES™ Fotspray

EKODES™ Fotspray är en revolutionerande produkt för fotvård som eliminerar 99,9% av alla mikroorganismer och patogener. Den är framställt av endast salt, vatten och el. Miljövänligt, effektivt och fritt från skadliga kemikalier!

EKODES™ Fotspray är:

R

Fritt från skadliga kemikalier

R

Ej giftigt för människor eller djur

R

Väldigt effektivt och eliminerar 99,9% av alla bakterier, virus och svampar

R

Snabbverkande

R

Utvecklar ej bakteriell resistens

R

Väldigt effektivt mot odörer

Tillverkas av endast rent vatten och salt utan skadliga kemiska tillsatser, färgämnen, parfymer eller alkohol.

Den aktiva substansen i Fotsprayen är anolyt som innehåller hypoklorsyra (HOCI). Detta ämne bildas även naturligt i människokroppen av de vita blodkropparna när vi är sjuka och bekämpar då bakterier och virus. Hypoklorsyra är naturens mest potenta desinfektionsmedel.

Fotsprayen är pH-neutral, d.v.s ej uttorkande och används med fördel på fötter, i skor eller på strumpor för att eliminera bakterier, virus och svampar. Den fungerar även bra för att bli kvitt odörer eller för sårvård.

Användning

R

Kan användas utan begränsning. Använd gärna flera gånger per dag.

R

Applicera på fötterna för att bli kvitt odörer.

R

Effektivt mot hudsvamp.

R

Spraya skor efter användning för att minska korskontamination samt för att eliminera odörer. Spraya minst 8 spraypump i varje sko och låt torka. Upprepa behandlingen tills dess att odörer försvinner.

R

Vid öppna sår eller torrsprickor bör EKODES™ sprayas rikligt på kompress för att sedan läggas på aktuellt område. Detta säkerställer att bakterier och biofilm elimineras och läkning påskyndas.

Är du privatperson och letar efter var du kan köpa våra produkter? Här hittar du våra återförsäljares webbshoppar och butiker runt om i Sverige.