Vad säger användarna?

Din salva är den bästa genom tiderna. Tänk – genom de 38 år jag hittills har varit verksam. Det vill inte säga lite – den står för mitt ordspråk: För fötter i tiden!!

Marianne

Grattis önskar Marianne, Bara Fötter

Den absolut bästa produkt som vi någonsin har haft att jobba med och till försäljning. Vi kan rekommendera den till alla kunder med gott samvete och vi får bra resultat. Riktigt fina och härliga ingredienser.

Anette och Carina

Fotvårdssalongen i Linköping

En mamma vars tonårspojke har problemhud med sprickor på fingrar och handflator och fötterna:
– Jag måste få köpa två på en gång, nej lika bra att ta tre. Denna salva är den enda om har hjälpt på flera år! Sprickorna är borta och han är rädd att han får dem tillbaka om han inte fortsätter at smörja!

En psoriasispatient:
– För första gången på många år har jag inga smärtsamma sprickor på händer och fötter! Jag finner mig så bra med Fot & Handsalvan!

En mamma vars pojk har vinterfötter:
– Fötterna blev mycket bättre med denna salvan och den går in snabbt och kladdar inte.

En patient som lider av fotsvamp (vid återbesöket):
– Salvan är jättebra! Den blir inte så kladdig! Jag tar två till, jag får inte ha salvan i fred för barnen och frugan…

Som fotterapeut tycker jag att Fot & Handsalva special fungerar riktigt bra!! Den har en mild och frisk doft som gifter sig väl både med män som kvinnor, ung som gammal

Maria Åhs, medicinsk fotterapeut i Trollhättan

Maria Åhs medicinsk fotterapeut i Trollhättan.

Jag har Psoriasis,när det kliar som värst så åker salvan fram,det slutar klia efter någon minut, OTROLIGT.

Min Fotvårdare heter Eva här i Laxå, det är hon som tipsat mig om Fot & Handsalva Special. Hon har sett resultat på mina underben där huden är så gott som helt utläkt.

Christina

Hej Carola!

Jag har provat mängder av olika fotsalvor från Apoteket, fotvården och andra som inte hjälpt mig. Nu äntligen efter att ha fått prova denna salva har jag blivit hjälpt.

Hälen har varit full av djupa sprickor, förhårdnader och huden har flagnat. Nu kan jag äntligen gå i öppna skor utan att skämmas och har inte ont längre.

Jag änvänder även Nåva Nagelgel på min stortånagel, foten är fin igen – bara så underbart!

Gun

Jag har provat mängder av olika fotsalvor från Apoteket, fotvården och andra som inte hjälpt mig. Nu äntligen efter att ha fått prova denna salva har jag blivit hjälpt.

I flera år har jag haft problem med torra och sönderspruckna fingertoppar. Jag har provat ett antal olika handsalvor utan resultat. Vid ett besök hos Carola på Nya Fotvårdskliniken berättade jag om mina problem och visade mina fingrar. Hon rekommenderade då sin egen Fot & Handsalva special. Den måste vara rena Mirakelsalvan då mina händer och fingertoppar läkte ut helt på mindre än vecka.

Birgitta från Huskvarna

För ett par år sedan kontaktade jag Carola på Nya Fotvårdskliniken. Då var jag i stort behov av att få ordning på mina fötter. Fötterna var torra, skrovliga och tånaglarna var tjocka och gula. Jag har fått testa mycket men inget hade en långvarig effekt på mig.

För ett par månader sedan fick jag börja testa Fot & Handsalva Special. Den har visat mycket bra resultat på mina fötter. Jag använder den morgon och kväll även på naglarna. Mina fötter är mycket mjukare och finare till och med naglarna har blivit finare.

Hans i Jönköping

Jag har alltid haft torr hud med utslag. Jag har provat både receptbelagda krämer och salvor men inte varit nöjd med resultatet. Fot & Handsalva Special har hjälpt mig att hålla huden smidig. Den går snabbt in i huden utan kladd.

Jag arbetar i vården och mycket tvättande torkar ut händerna men sedan jag började med Fot & Handsalva Special så har mina problem minskat synbart.

H. Johansson i Jönköping

Efter att ha använt och sålt Fot & handsalva i fyra år har jag sett många fina resultat på mina kunders fötter. Jag tänker speciellt på en 85-årig kvinna som alltid gick i tofflor inomhus och var fuktig på fotsulorna och huden flagade. Efter att ha använt Fot & handsalvan i några månader blev den fuktiga och flagande huden hel och mjuk. Kvinnan och jag var lika nöjda med resultatet.

Behaglig och skön att använda med en fräsch, svag doft av citron är omdömen som sagts av mina kunder.

Madde Forsberg fotterapeut

Maddes fötter Medicinsk fotvård

Mirakelsalva för mina torra fötter, ger resultat omgående. Äntligen något som hjälper.
Jag har provat mycket förut – Fot & Handsalva Special är den klart bästa!

Helen från Huskvarna

Är du privatperson och letar efter var du kan köpa våra produkter? Här hittar du våra återförsäljares webbshoppar och butiker runt om i Sverige.

HITTA DIN NÄRMASTE BUTIK