God Jul & Gott Nytt År + info om nya Fot & Hand Special

Hej på er,

Jag vill önska er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År.

Tack för detta året alla gamla och nya kunder. Det är så roligt när ni mailar och ringer. Jag skrev i mitt förra mail att jag har en bra lokal för föreläsningar och jag återkommer med förslag om tid och ämne. Hoppas att ni vill komma till mig och mitt lager 🙂

Nu till nya Fot & Hand Special. En del av er har redan köpt 250 ml tuben och klinik burken 500 ml. Har ni märkt att dom ser annorlunda ut?

Ja det är ny design och även nya svensktillverkade tuber. Nu byter vi även ut 100 ml tuben. Innehållsmässigt skiljer den sig inte mycket från förut. Vi har uppdaterat konserveringsmedlet så Fot & Hand är numera parabenfri. Ni kommer inte att märka någon skillnad varken på pris eller innehåll. Däremot är tuben lite mjukare, lättare att tömma och med förseglad hatt. Snäppet snyggare också.

Jag vill också berätta att vi tillhandahåller DNA tester Dynamic Code vid misstanke om nagelsvamp/hudsvamp i webshopen. Man kan lägga beställningen direkt hos oss och få med testerna med vår leverans – lätt och enkelt. Detta firar vi genom lite extra rabatt ett par veckor. Ni vet att det inte går att ställa säker diagnos utan test. Proffsig produkt att erbjuda. Läs mer i webshopen genom att klicka på bilden med testet. Hållbara till år 2022.

Vi har också rabatt på Ekodes Fotspray, en produkt jag själv gillar mycket. Användbar på många områden. Vill ni ha tips alla användningsområden så maila eller ring mig. Jag har verkligen testat vad den går för. Den är mild och miljövänlig  men ändå effektiv antiseptisk, motverkar svamp, bakterier, virus och dålig lukt.

Nu önskar jag er en riktigt lugn härlig Jul och ett roligt nyår så hörs vi nästa år
GOD JUL från Carola

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Mer information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close