Laserkurs för fotterapeuter – Fredagen den 20 mars 2020

STEG 1 BASKURS

KURSEN ÄR TILL FÖR DIG SOM :

STEG 1 – BASKURS I LASERTERAPI

Steg 1 är en baskurs i medicinsk laser LLLT (Low Level Laser Therapy), och vi arbetar med smärta, värk och inflammation.

Under dagen får du lära dig både hur laser fungerar på cellen samt får prova på att hantera lasern praktiskt. Med dessa grundläggande kunskaper i bagaget kan du börja jobba med lasern direkt.

Steg 1 passar även för dig som står inför beslutet att börja jobba med laser på din klinik men fortfarande är osäker på om det passar just din verksamhet.

Köp kursen här!

AGENDA – BASKURS I LASERTERAPI

Vi startar kl 10.00 med fika

På förmiddagen går Sofie igenom hur laser verkar

Lunch cirka 12.30

På EM testar vi olika laserapparater rent praktiskt

Vi avslutar kursen cirka kl 15.00 med fika och lagerhandling av Fotspecialistens produkter till dagens rabatter

Kursen med Sofie har störst fokus på fotterapeuters verksamhet. Vårt arbete är ganska slitsamt för kroppen och laser kan bli ditt perfekta komplement utöver fotvårdsbehandlingar. Med lasern som verktyg får du fantastiska resultat och ökade intäkter på din fotvårdsklinik.

Laserterapi blir allt vanligare bland medicinska fotterapeuter. Det är en av framtidens behandlingsmetoder.

Många av er känner säkert igen Sofie Almkvist som är medicinsk fotterapeut sedan 1993. Sofie har arbetat med medicinsk laser sedan 2007 och driver tre kliniker i Gävle, Ockelbo och Valbo. Sofie är driftig och blev årets företagare i Ockelbo 2019. En inspirationskälla för hur vi kan utvecklas inom vårt yrke.

Kurspris SEK 797,-

Lunch, fika och egenblandad creme ingår i priset!

Köp kursen här!

Vid laserterapi påskyndas cellernas och kroppens självläkning.

Du kan arbeta med medicinsk laser LLLT om du arbetar inom både fot, human och djur. Vanliga yrkesgrupper som arbetar inom medicinsk laser är – fotterapeuter, kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, massageterapeuter, djurterapeuter mm.

På kursen arbetar vi med den terapeutiska lasern (LLLT) som används för besvär med bl a smärta och inflammation. Redan efter Steg 1 är du redo att börja jobba med lasern som komplement på din fotvårdsmottagning. Efter steg 4 kan du göra den oberoende certifieringen via Branschrådet medicinsk laser (www.medlaser.se)

Hitta till kurslokalen!

Adress:

Hedenstorp
Kärrviolsvägen nr 5 lgh nr 6
555 93 Jönköping

Vägbeskrivning.

Riksväg 40 sväng av mot flygplats, mot Hedenstorp S (södra) Kör på Mogölsvägen nästan längst bort. Sväng vänster in på Kärrviolsvägen nr 5. Lgh nr 6 inne på gården.