Vad säger användarna?

Hej Carola!

Jag är väldigt glad att jag kom i kontakt med Dig och Nåva Nagelgel.

Jag har kunder som har prövat olika preparat för nagelsvamp de har inte hjälpt mina kunder. Dom har gått över till Nåva Nagelgel. Att ta svampprov kan ta upp till 3 st prover innan det blir ett positivt svar, detta har en kund som arbetar på ett lab informerat mig om. Jag informerar också mina kunder om hur viktigt det är att dom tvättar sina strumpor i 60 grader annars får dom inte bort svampen på naglarna.

Svamp inte bara luktar illa utan ser otrevligt ut och smittar. Vi fotvårdare får och kan inte med säkerhet säga att det är nagelsvamp, men vi får säga om vi misstänker svamp.

Mina kunder är tacksamma när jag misstänker svamp och informerar hur dom ska göra för att bli av med svampen. Nåva Nagelgel hjälper men det tar tid.

Ha det bra och njut av livet!

Hälsningar Berit Henrikssons Fotvård

Berit Henrikssons Fotvård

Hej Carola!

Har haft fullt upp, men nu har jag satt mig ned för att skriva detta mail. Fantastiskt att det äntligen finns ett bra medel mot nagelsvamp! Har flera patienter som nu använder Nåva Nagelgel med mycket bra resultat!

Efter en behandlings period på 10 mån, har nu en av mina patienter helt utläkta fina naglar. Angreppet löpte utmed hela Hallux Unguis och var ca 6mm brett. + angrepp på tre andra naglar

Det finns flera andra medel mot nagelsvamp på marknaden, men Nåva är bäst tycker jag. Det känns väldigt bra nu att Nåva Nagelgel finns. Jag känner mig stolt över att Vi Fotvårdsterapeuter har ett så bra preparat att erbjuda våra patienter!

Tack Fotspecialisten, för Nåva Nagelgel!
Varma hälsningar Marianne Ringman

Marianne Ringman

Jag har haft nagelsvamp ett antal år, prövade olika behandlingsmedel. Det var inget som gav något synligt resultat. Därefter kom jag i kontakt med Nåva, det var det första medlet som gav förbättring.

Därefter ville jag pröva att behandla nagelsvampen från ett annat håll. Ett nytt medel, som gavs ut av Apoteket, kändes tryggt och bra. Det visade en förbättring på ytan. Efter en tids behandling försämrades naglarna igen, jag var tillbaka på ruta 1 som naglarna var från starten. Så jag fick börja om från början igen

Nu har jag återgått till Nåva och visar en förbättring igen. Nåva har ändå visat sig vara det bästa för mig.

Kund hos Nya Fotkliniken skriver

Äntligen!

Nu har vi fotterapeuter fått ett medel som hjälper mot nagelsvamp! Jag har själv sett många kunder som vi har kunnat hjälpa med Nåva gel. Kunder som kommer har ofta haft nagelsvamp under många år och prövat olika preparat utan större resultat. Gelen är också lätt att använda själv för kunden och tillsammans med fotvårdsbehandling får man ett gott resultat. Det är ett stort plus om kunden och fotterapeuten samarbetar.

Pröva nu alla fotterapeuter ute i hela landet, nagelgel som säljs av en fotterapeut.

Anna-Lena Hultgren, fotterapeut med medicinsk inriktning
Hälsohuset i Huskvarna

Anna-Lena Hultgren, fotterapeut med medicinsk inriktning

Hej!

Vi vill bara berätta att vi är jätte nöjda med Nåva nagelgel för nagelsvamp.

Vi ser kunder som använder medlet enligt rekommendation att det relativt snabbt visar resultat. Vilket i sin tur motiverar kunden att fortsätta tills nageln/naglarna blivit av med svampinfektionen. Det är även enkelt att använda produkten för kunden. Vi kommer att enbart sälja och rekommendera Nåva nagelgel på kliniken.

Mvh Birgitta och Susannne
Södertälje Ortopediska fotklinik

Birgitta och Susannne, Södertälje Ortopediska fotklinik

Äntligen!

Jag har i många år sökt efter ett medel mot nagelsvamp. Nu tror jag mig äntligen ha funnit det. Efter att ha tagit cellprov och fått besked om vilken typ av svamp det är, fått läkemedel utskrivet, provat olika huskurer – ingenting har hjälpt. Man på väg att ge upp, då dyker Nåva Nagelgel upp i vår facktidning. Jag har använt gelen i fyra månader nu och naglarna är redan mycket finare.

Jag räknar med att det tar cirka ett år för naglarna att läka ut, man får inte ge upp. Jag har haft nagelsvamp i många år och det läker inte ut av sig självt. Äntligen vågar jag tro. Jag har egen erfarenhet och många års yrkesverksamhet – prova Nåva nagelgel och bli positivt överraskad.

Inger Leo, auktoriserad fotterapeut

Inlägg från Inger Leo, auktoriserad fotterapeut

Är du privatperson och letar efter var du kan köpa våra produkter? Här hittar du våra återförsäljares webbshoppar och butiker runt om i Sverige.

HITTA DIN NÄRMASTE BUTIK