Jag är auktoriserad fotterapeut sedan 20 år och har utvecklat ett special intresse inom medicinsk fotvård som är nagel och hudsvamp. Intresset av att utveckla egna medel kom sig av att på den tiden fanns det inte några receptfria effektiva medel i Sverige. Vi har gjort många tester på olika medel genom åren. Jag blev även vald till Årets fotterapeut 2015.

Föreläsningar och kurser

Vi har kurser för fotterapeuter om nagel och hudsvamp kursverksamhet i Jönköping.

Dels för att sprida kunskap och dels för att lära ut hur man använder vårt sortiment på bästa sätt.

Till sist men inte minst så är det roligt att träffa trevliga och mycket duktiga kollegor ute i landet. Alla borde någon gång gå till en medicinsk fotterapeut ansluten till ett förbund.

De flesta av oss behöver fotvård då och då. Risken finns att du kommer att bli fast och vilja få behandling regelbundet.

Samarbete

 Idag samarbetar jag med flera företag när det gäller produkter till våra fötter. Jag utvecklar även våra egna produkter i bolaget Special Foot Products Sweden AB.

Våra Svenska produkter är gjorda med kärlek och högkvalitativt innehåll bl a  exklusiva eteriska oljor. Nu använder vi även svensktillverkade tuber.

Det är väldigt givande och intressant att vara med och utveckla nya produkter samtidigt som mina ÅF fotterapeuter kan dra nytta av produkterna för att hjälpa kunder och höja sin omsättning.

Vårt eget varumärke säljs enbart genom medicinska fotterapeuter för att produkterna ska användas på rätt sätt. En medicinsk fotterapeut har kunskapen som säkerställer att kunden får rätt produkt och använder den på rätt sätt.

Vårt fokus

ligger på våra kunder och jag finns tillhands för att svara på frågor när det gäller tips och rådfrågning om behandling. Detta för att säkerställa att vi använder produkterna på rätt sätt Alla produkter kan sättas ihop på olika sätt så att kunden behovs tillgodogörs.